Arkista aherrusta

Siirry takaisin Menneet maisemat -osioon.
Jatka Rakennuksia ja rakenteita -osioon.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Kesän maatyöt ovat vaihtuneet talven ajaksi puunajoksi.Maa tarvitsee muokkaajansa.Emäntä askareita suorittamassa.
Pyykkärit työssään.Välähdys kansalaissodan muistomerkin rakennustyömaalta 1930-luvun lopulta.Emännät kehräämässä.
Maanmuokkausta konkreettisimmillaan.Tienrakentajia Pohjakylän tuntumassa. Kyseessä mahdollisesti kallionleikkauksen teko uutta tietä varten.Maamies kyntöpuuhissa.
Huonot tiet, mutta hyvät hevoset!Satoa korjataan joukolla.Tervahautaa poltetaan Taipaleen Jokiniemessä. Kuva lienee vuodelta 1939. Polttajana Frans Wiljanen poikiensa kanssa.
Tervanpolttajia Taipaleen Jokiniemessä. Kuvassa vasemmalta alkaen Frans, Wiljo ja Jaakko Wiljanen. Kuva samasta poltosta kuin edellinen kuva.Wiljo Wiljanen toimissaan. Terva juoksutetaan tervahaudasta astiaan sen ollessa vielä liikkuvaista. Kuva samasta poltosta kuin kaksi edellistä kuvaa.Välillä työskenneltiin pellolla, välillä metsässä. Lasti matkalla tien varteen.
Naiset riipimässä pellavaa."Puutinkillä". Vasemmalla valmiita seipäitä.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Siirry takaisin Menneet maisemat -osioon.
Jatka Rakennuksia ja rakenteita -osioon.
Siirry sivun yläosaan.

Tiedätkö kuvista enemmän kuin mitä kuvatekstit kertovat? Kerro tietosi yhteydenottolomakkeella meille niin jaamme sen tällä sivulla kaikille katsojille. Erityisesti kiinnostavat tiedot siitä milloin kuvat on otettu ja henkilöistä jotka niissä esiintyvät.

Muista ilmoittaa tietojen yhteydessä kuvaosio (esim. Arkista aherrusta) ja kuvan numero (esim. 12/17; numero näkyy kuvasuurennoksen alakulmassa).

 

"Se on s i t t e kun siittä saaraan, mutta kun vie plankkuja Poriin niin saa kohta!"

Suodenniemeläinen sananlasku