Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

tiistaisin ja perjantaisinATK-klinikka KerolassaNeuvontaa tietokoneen, mobiililaitteiden ja verkkopalveluiden käyttöön.

Kahden oppitunnin hinta on 20 € oppilaalta.

Suodenniemen-Seura on mukana tukemassa toimintaa.
Etukäteen Jussi Pälälle p.040 7157384 tai Sastamalan Opiston nettisivuilla.

pe 26.4.2019 klo 19Puolustusvoimien varusmiessoittokunta vierailee UrheilutalollaJuhlitaan Suodenniemi-Seuran 10-vuotista toimintaa. Kahvitus alkaa tuntia ennen konserttia.Ei.

to 9.5.2019Kokopäiväretki Uuteenkaupunkiin

Tutustumiskohteina Uudenkaupungin automuseo, Wahlbergin talo, tori ja Köyliön kirkkosaari.

Buffetlounas Gasthaus Pookin kiviravintolassa. Munkkikahvit mennessä Eurassa ja takaisin tullessa kahvit Köyliössä.

Lähtö torilta klo 7.30 ja paluu noin klo 18. Retken hinta 50 €.

25.4. mennessä Anne Itälinnalle (p. 040 5054642).

su 16.6.2019
klo 14
Yhteislaulutilaisuus kotiseutumuseon pihallaSateen sattuessa sisätiloissa. Laulattajina Suodenniemen Sirkut ja Jukka Ritanen.Ei.

28.6.-7.7.2019Suodenniemi-viikkoOhjelma valmistuu kevään aikana.Ei.

su 14.7.2019 klo 19Opastettu hautausmaakierros kirkon ympäristössäOppaana Saila Ahonen.Ei.

ke 24.7.2019
klo 17
Pyöräretki HeinijärvenmaahanLähtö torilta. Makkaranpaisto- ja kahvipaussi metsästysseuran majalla. Seura tarjoaa retkieväät.Ei.

ke 7.8.2019Naapurikuntaretki NoormarkkuunTutustumiskohteina mm. Harjakankaan taistelujen muistomerkki, Ahlströmin ruukin alueelta tutustumme oppaan esittämänä Ahlströmin Voyage -näyttelyyn, joka kertoo A. Ahlströmin Osakeyhtiön 160- vuotisen historian ja esittelee myös konsernin lasitehtaiden taidelasia. Opas tutustuttaa meidät myös arkkitehti Alvar Aallon suunnitelemaan Villa Mairea- taloon. Lounastamme Noormarkun klubilla.

Ennen kotiinlähtöä seurakuntamestari Huhtanen esittelee meille Noormarkun kirkon ja hautausmaan ja tarjoaa kahvit seurakuntatalolla.

Retken hinta 50 euroa, ei-jäseniltä 60 euroa.
23.7. mennessä Aulille puh. 050 3603298
tai auli.horelli@kopteri.net.

la 7.9.2019Patikkaretki RitajärvelleLähtö torilta klo 10, matkat kimppakyydein. Omat eväät.Ei.

Tervetuloa mukaan!

Kuva Suodenniemen urheilukentästä.