Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

tiistaisin ja perjantaisinATK-klinikka KerolassaNeuvontaa tietokoneen, mobiililaitteiden ja verkkopalveluiden käyttöön.

Kahden oppitunnin hinta on 20 € oppilaalta.

Suodenniemen-Seura on mukana tukemassa toimintaa.
Etukäteen Jussi Pälälle p.040 7157384 tai Sastamalan Opiston nettisivuilla.

28.6.-7.7.2019Suodenniemi-viikkoTarkemmat tiedot tapahtumasivulta.Ei.

su 14.7.2019 klo 19Opastettu hautausmaakierros kirkon ympäristössäOppaana Saila Ahonen.Ei.

ke 24.7.2019
klo 17
Pyöräretki HeinijärvenmaahanLähtö torilta. Makkaranpaisto- ja kahvipaussi metsästysseuran majalla. Seura tarjoaa retkieväät.Ei.

ke 7.8.2019Naapurikuntaretki NoormarkkuunTutustumiskohteina mm. Harjakankaan taistelujen muistomerkki, Ahlströmin ruukin alueelta tutustumme oppaan esittämänä Ahlströmin Voyage -näyttelyyn, joka kertoo A. Ahlströmin Osakeyhtiön 160- vuotisen historian ja esittelee myös konsernin lasitehtaiden taidelasia. Opas tutustuttaa meidät myös arkkitehti Alvar Aallon suunnitelemaan Villa Mairea- taloon. Lounastamme Noormarkun klubilla.

Ennen kotiinlähtöä seurakuntamestari Huhtanen esittelee meille Noormarkun kirkon ja hautausmaan ja tarjoaa kahvit seurakuntatalolla.

Retken hinta 50 euroa, ei-jäseniltä 60 euroa.
23.7. mennessä Aulille puh. 050 3603298
tai auli.horelli@kopteri.net.

la 7.9.2019Patikkaretki RitajärvelleLähtö torilta klo 10, matkat kimppakyydein. Omat eväät.Ei.

Tervetuloa mukaan!

Kuva Suodenniemen urheilukentästä.