Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

la 24.7.2021
klo 20-01
Lavatanssit Lahdenperän rantalavallaTanssittajana suosittu Honkala team. Puffetti. Lahdenperäntie 1041.

Järj. Lahdenperän kyläyhdistys

su 25.7.2021
klo 18
Sävijärven kierrosLähtö Sävin lavalta (Sävintie 925). Matkan voi taittaa haluamallaan tavalla, kuten vaikkapa kävellen, juosten tai pyörällä.

Järj. Sävin Pyrkijä
Ei.

to 29.7.2021Kesäretki HuittisiinPäivän aikana tutustutaan Huittisten ydinkeskustaan ja sen välittömään läheisyyteen, kuullaan paikkakunnan historiaa ja nykypäivää, Huittisissa syntyneistä tai täällä vaikuttaneista merkkihenkilöistä (presidentti Risto Ryti, kuvanveistäjä, taitelijaprofessori Lauri Leppänen, kuvanveistäjä Eero Hiironen, presidentin puoliso Tellervo Koivisto, näyttelijä, laulaja ja sanoittaja Tapio Liinoja, saksofonisti Jukka Perko jne.) unohtamatta hullua miestä Huittisista, joka syö enemmän kuin tienaa. Kierroksen aikana selviää myös mikä on Huittisten hirvenpää ja mikä on Toinen hirvi.

Matkalla nähdään bussista paikkakunnan teollisuuslaitoksia ja käydään Sammun rautakautisten löytöjen maisemissa. Keskustan tuntumassa nähdään runsas 100 vuotta sitten meijerikahakan näyttämönä ollut entinen Huittisten meijeri, koululaitokset, kirjasto, uimahalli ja liikuntahalli Tahto Areena, massiivinen kaupungintalo ja funkkisrakennuksia, Lauri Leppäsen veistoksia, presidentti Risto Rytin patsas sekä Katugalleria Huittinen -projektin kaupunkiimme tuomaa taidetta.

Retken aikana tutustutaan myös luonnon muovaamaan taiteeseen Pahkaparatiisissa sekä vieraillaan Huittisten museossa,  "Vanhan Virtasen" sekatavarakaupassa ja Mattilan marjatilalla.

Matkalle lähdetään torilta klo 8. Paluuaika on noin klo 17.30.

Retken hinta on 35 € sisältäen matkat, lounaan, pääsymaksut, opastukset ja kahdet kahvit.
Aulille (puh. 050 3603298 tai auli.horelli@kopteri.net)

pe 6.8.2021
klo 20
Perinteiset lavatanssitTapahtumapaikkana Sävin lava (Sävintie 925). Tanssittajana tanssiorkesteri Veikko Nieminen.

Kahviosta myynnissä mm. Korpelan makkaraa ja muurinpohjalettuja.

Järj. Sävin Pyrkijä
Ei.

14.-22.8.2021Kelarannan kesäteatteri esittää: "Harmitonta kansallisromantiikkaa"

Liput 14 euroa.

Näytösajat:

la 14.8.2021 klo 14
su 15.8.2021 klo 16
la 21.8.2021 klo 14
su 22.8.2021 klo 16

Ennakkoliput ja ryhmävaraukset Veli Haapanen puh. 040 0232949 tai haapanen@gmail.com

la 21.8.2021
kesäteatteriesityksen jälkeen (n. klo 16)
Historiateemainen pyöräretki Pohjakylästä PajuniemeenPyöräretki Tomi Ahorannan johdolla reittiä tori-urheilutalo-Putajantie- Heinijärventie-Suodenkuopantie-Laviantie. Pyöräilyn lomassa pysähdyksiä ja kertomuksia kohdalle osuvien kylien historiasta.

Retken pituus n. 12 km. Lähtö n. klo 16 (kesäteatteriesityksen jälkeen) torilta. Poikeamme makkaranpaisto- ja kahvitauolle metsästysseuran mökille, seuralta retkieväät.

la 28.8.2021
klo 10
Patikkaretki Nokian Ruutanan luontopolulleOppaana luontokartoittaja Kaija Helle. Retken pituus n. 5 km.

Matkaamme Nokian Siuroon kimppakyydein, lähtö torilta. Seuralta retkieväät.
Ei.

pe 17.9.2021Retki Loimaan seudulleKohteina mm. Kanta- Loimaan kirkko ja Sarka- maatalousmuseo.Tiedustelut  ja ilmoittautumiset Annelle puh. 040 50504642 viimeistään 3.9. mennessä.

syksyllä 2021Teatteriretki Poriin Sidotut-esitykseenTarkemmat tiedot lähempänä.

Tervetuloa mukaan!

Kuva Suodenniemen urheilukentästä.