Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

pe 17.7.2020
klo 20
Kolmas yö -yhtyeen keikka Kelarannassa"Illan aikana vedetään mm. meidän uuden EP:n biisejä, unohtamatta legendaarisia rock-covereita.

Soitettiin Suodenniemellä viimeksi 2019 joulukuussa ja yllätyttiin kuinka paljon ihmisiä löysi paikalle pakkasesta huolimatta. Jo silloin tiedettiin, että tultaisiin ottamaan uusintakierros. Nautitaan siis kesästä ja hyvästä musiikista yhdessä Kelarannassa! Jakakaa ja laittakaa menovinkkiä eteenpäin;) Tulee hieno ilta!"

Liput paikan päältä 5 €.

Kuuntele tästä Kolmannen yön tuotantoa.
Ei.

ti 21.7.2020
klo 15-21
Pop up -kesänuokkari KelarannassaSastamalan kaupungin nuorisopalvelut järjestää kesätoimintaa, paikalla aina kaksi nuorisotyöntekijää sekä kivaa tekemistä.Ei.

ti 4.8.2020
klo 15-21

la 29.8.2020Patikkaretki Mouhijärven Otamussillan maastoonLähtö torilta klo 10, meno kimppakyydein. Seura tarjoaa retkieväät.Ei.

Tervetuloa mukaan!

Kuva Suodenniemen urheilukentästä.