Kysy, keskustele, kaupittele!

« aihelistaan

Epätietoisuus epidemian keskellä.


 • nimimerkki

  Hakalan "Hartsa"

  28.4.2020 klo 09:54
  Milloin tämä kaikki päättyy? Milloin voimme ja saamme palata normaaliin päiväjärjestykseen? Koska pääsemme tapaamaan ystäviä ja pitäjäläisiä? Nämä kysymykset pyörivät varmasti meidän monen mielissä lähes päivittäin. Moni on ahdistunut, moni sulkeutunut kotiinsa, neljän seinän sisään. Huoli läheisistä ja rakkaista sekä koko maailman tilanteesta painaa raskaana mieltä. Näkyykö valoa tunnelin päässä.
  Kevään juhlat, vappu ja äitienpäivä ovat juuri ovella. Kevään ylioppilasjuhlat, koulujen päättäjäiset ovat kuin historiaa. Kesän ikimuistoiset, kauniit hääjuhlat ym, sukutapaamiset joudutaan siirtämään kenties taikka muopienempimuotoisemmiksi.
  Lähes kaikki kesän isommat tapahtumat on peruttu koko suomessa, maailmalla. Sastamala on perunut kaikki, Suodenniemi-Seura sinnittelee vielä ja tekee päätöksensä lähiaikoina.
  Monella meistä on läheisiä hoitokodeissa. Tilanne on erittäin ahdistava ja sydäntä särkevä kun ei pääse tapaamaamaan omaa äitiänsä, isäänsä, isovanhempaansa taikka jotakin muuta läheistään. Itse olen huojentunut, sillä oma äitini oli hoitokodissa ja sai Taivaskutsun viime pyhäinpäivänä. Hän koki sotavuodet, onneksi ei tarvinnut nähdä tätä kriisiä.
  Olkaamme kuitenkin toivorikkaita. Kylväkäämme siemenet lämpiävään maahan, sillä kylvöjen aika alkaa olla kynnyksellä. Nauttikaamme lintujen laulusta, luonnosta jonka Luoja on meille antanut.
  Presidentti Mauno Koiviston sanoin.
  "Olettakaamme, että kaikki käy hyvin."

  Kevisin terveisin Hakalan Hartsa.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Epätietoisuus epidemian keskellä.

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.