Verkkokauppa

Tällä sivulla näet kotisivujen kautta markkinoitavat tuotteet. Jos haluat markkinoida täällä omia Suodenniemeen liittyviä tuotteitasi niin ota yhteyttä! Homma onnistuu seuran hallituksen tuella.

Kuva Suodenniemen isännänviiristä.

Isännänviiri. Viiri on sinivalkoinen ja siinä komeilee Suodenniemen kunnan entinen vaakuna.

Kooltaan viiri on 50x300 cm ja se sopii 6-7 metrin tankoon. Viirin hinta on 35 euroa.

Viiriä voi ostaa Saija Takalalta (p. 0500-330646) tai Harri Hakalalta (p. 040 5549926).

Jokipiin Pellavan SARKA-kylpypyyhkeitä 63 x 145 cm Suodenniemi-kudonnalla. Hinta á 25 €.

Pyyhkeitä voi ostaa Suodenniemen kirjastosta (os. Koippurintie 5) tai Marja Halisevalta (p. 040-5348535).

Jokipiin Pellavan SARKA-käsipyyhkeitä 65 x 45 cm Suodenniemi-kudonnalla. Kahden kappaleen pakkaus á 25 €.

Kuva veteraanikirjan kannesta.

Kunniavelkamme sotaveteraaneille ja kotiseudulle: Suodenniemen veteraanimatrikkeli: elämää sodissa ja kotirintamalla vuosina 1939-1945. Kirja on julkaistu joulukuussa 2007. Se käsittelee suodenniemeläisten miesten talvisodan ja jatkosodan kokemuksia matrikkelitietoineen sekä kotirintaman elämää sotavuosina 1939 - 45. Kirja esittelee muistelmin ja tarinoin sota-aikaa sekä paikkakunnan elämää aina nykypäivään asti.

Kirjan 2. painosta voi ostaa Suodenniemen kirjastosta (os. Koippurintie 5) ja Auli Horellilta (p. 050 360 3298) sekä kesäaikana kotiseutumuseosta. Hinta 30 €.

Lisätietoja kirjasta löydät sen omalta sivulta.

Kuva Lahdenperän kyläkirjan kannesta.

Lahdenperän kylän vaiheita kertoo Lahdenperän tarinaa kivikaudelta 2000-luvulle. Kirjan sivuilla tutustutaan muun muassa Lahdenperän taloihin ja tiloihin sekä Amerikansiirtolaisuuteen, Lahdenperän koulun historiaan, Lahdenperän sotavuosiin sekä viime vuosien kylätoimintaan.

Kirjan on julkaissut Lahdenperän kyläyhdistys vuonna 2005. Sivuja siinä on 199 kappaletta.

Kirjaa voi tilata puhelimitse Seija Kalliolta numerosta 0400-261 905. Teoksen hinta on 40 euroa.

Parasta aikaa Putajassa -kirja on myynnissä JH Computerissa (osoite Kivipolku 14, Sastamala) ja Oma Säästöpankin Suodenniemen konttorissa. Kirjan hinta on 15 €.

Kirjan voi myös tilata puhelimella numerosta 050-9118485. Postitse lähetettäessä hintaan lisätään lähetyskulut 3 €.

Avaa tästä kirjan sisällysluettelo.

Suodenniemen Joulu

Suodenniemen Joulun vanhoja numeroita voit tilata Lions Club Suodenniemen kautta osoitteesta suodenniemi@lions.fi.

Lehtien sisällysluettelot vuosilta 1991-2016 löydät tästä.

Suodenniemen Konekavalkadi 2014 DVD

DVD:llä on neljä noin neljän minuutin mittaista videota (amatööritasoa) kuvattuna eri tilanteista sekä valokuvia.

DVD:tä voi tilata LC Suodenniemeltä sähköpostitse osoitteesta suodenniemi@lions.fi. Levyn hinta on 20 €.

Kuva Souvareista esiintymässä.

Suodenniemen Souvarit Suodenniemeläinen täyskokoonpanossa toistakymmentä miestä käsittävä lauluporukka, Suodenniemen Souvarit on jo vuosia viihdyttänyt esiintymisillään erilaisissa tapahtumissa. Lauluvalikoimamme on monipuolista, erilaisiin juhliin ja tilanteisiin muokattavissa olevia tuttuja kauniita lauluja. Esiinnymme sopimuksesta sekä järjestämme erilaisia konsertteja. Olemme mukana eri elämäntilanteissa, iloissa ja surussa.

Souvareita ja esiintymisiä koskien voit tiedustella asiaa Hartsalta (p. 040 5549926).

Voitte tutustua musiikkiimme myös Youtubessa:
Koitere Karjalan helmi
Mä päivänsäteen näin kerran pienen
Veteraanivalssi

Siellä esiinnymme pienellä kokoonpanolla.

Kuva kotiseutukirjan kannesta.

Suodenniemi: elämää maalaispitäjässä vuosina 1540-1939. Kirja esittelee suodenniemeläisiä sekä elämää eri kylissä ja taloissa vuodesta 1540 vuoteen 1939 eri historiajulkaisujen, sukututkimusten, muistelmien ja tarinoiden sekä sanontojen valossa.

Kirjaa voi ostaa Suodenniemen kirjastosta (os. Koippurintie 5) tai Auli Horellilta (p. 050 360 3298). Sen hinta on 40 euroa.

Lisätietoja kirjasta löydät sen omalta sivulta.

Terveiset Suodenniemeltä -postikortteja 1 € kappaleelta.

Saatavana Suodenniemen kirjastosta (os. Koippurintie 5) tai Marja Halisevalta (p. 040-5348535).