Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

ma 23.4.2018
klo 18
Seuran kevätkokous KerolassaKäsitellään seuran sääntöjen 7 § mainitut asiat.

Kokouksen jälkeen Tomi Ahoranta kertoo sisällissodan tapahtumista Suodenniemellä 100 vuotta sitten.
Ei.

ti 15.5.2018
la 19.5.2018
Riukuaidantekokurssi museonmäelläTiistaina suunnitellaan ja valmistellaan tarvikkeita klo 18-19.30. Lauantaina tehdään aitaa klo 8-16.

Ei osallistumismaksua.
Sastamalan Opiston järjestelmässä.

su 20.5.2018Retki Seitsemisen kansallispuistoon

Oppaana eräopas Kaija Helle.

Lähtö torilta klo 9. Tutustumme Koveron kruununtorppaan, luontokeskukseen ja patikoimme Pitkäjärvelle; patikointia kaikkineen 6-7 km.

Retken hinta seuran jäseniltä 15 euroa ja ei-jäseniltä 25 euroa. Hintaan kuuluu matka ja yhdeksän euron hintainen lounas kansallispuistossa sekä iltapäiväkahvit maastossa. Paluu noin klo 17.

Avaa tästä retkiohjelma ja -ohjeet.

Aulille (puh. 050 3603298 tai auli.horelli@kopteri.net).

su 10.6.2018
klo 10
HautausmaakierrosOppaana kotiseutuneuvos Sakari Jankkari. Kierrokselle lähdetään jumalanpalveluksen jälkeen.Ei.

su 17.6.2018
klo 14
Yhteislaulutilaisuus kotiseutumuseon pihallaJukka Ritanen säästää kitaralla ja Suodenniemen Sirkut laulattavat. Sateen sattuessa siirrytään museon sisätiloihin.Ei.

pe 29.6.2018Naapurikuntaretki Vesilahteen

Menemme klo 11 lähtevällä Hopealinja-laivalla Nokialta Laukon kartanoon, jossa tutustumme oppaan johdolla kartanoon ja sen ympäristöön ja lopuksi syömme Laukossa lounaan. Linja-autolla jatkamme matkaa Vesilahden kirkkoon, jossa srk- mestari Päivi Salonen kertoo meille Vesilahdesta ja kirkosta. Seuraava kohde on Vesilahden vanha pappila ja sen pihapiirissä oleva kirjailija Oiva Paloheimon koti, jotka esittelee meille kirkkoherra Harri Henttinen. Lopuksi käymme Savipaja Samotissa, jossa juomme myös iltapäiväkahvit.

Lähtö torilta klo 9. Retken hinta noin 60 euroa.

28.5. mennessä Aulille (puh. 050 3603298 tai auli.horelli@kopteri.net).

29.6.-8.7.2018Suodenniemi-viikkoLisätietoja lähempänä tapahtumaa.Ei.

Tervetuloa mukaan!