Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

su 17.6.2018
klo 14
Yhteislaulutilaisuus kotiseutumuseon pihallaJukka Ritanen säästää kitaralla ja Suodenniemen Sirkut laulattavat. Sateen sattuessa siirrytään museon sisätiloihin.Ei.

pe 29.6.2018Naapurikuntaretki Vesilahteen

Menemme klo 11 lähtevällä Hopealinja-laivalla Nokialta Laukon kartanoon, jossa tutustumme oppaan johdolla kartanoon ja sen ympäristöön ja lopuksi syömme Laukossa lounaan. Linja-autolla jatkamme matkaa Vesilahden kirkkoon, jossa srk- mestari Päivi Salonen kertoo meille Vesilahdesta ja kirkosta. Seuraava kohde on Vesilahden vanha pappila ja sen pihapiirissä oleva kirjailija Oiva Paloheimon koti, jotka esittelee meille kirkkoherra Harri Henttinen. Lopuksi käymme Savipaja Samotissa, jossa juomme myös iltapäiväkahvit.

Lähtö torilta klo 10. Retken hinta jäseniltä 68 euroa, ei-jäseniltä 75 €. Hinta sisältää pääsymaksut, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Päättynyt.

30.6.-8.7.2018Suodenniemi-viikkoLisätietoja tapahtumasivulta.Ei.

su 8.7.2018
klo 18
Digitaalisen pianon lahjoitustilaisuus iltamusiikin kera kirkossa

Kirkossa musisoivat kanttorit Helena Bäckman ja Ilkka Toivonen. Mukana myös kirkkoherra Ari Paavilainen.

Ei.

Tervetuloa mukaan!