Suodenniemellä tapahtuu

Täältä löydät ajankohtaisia tapahtumia Suodenniemeltä.

Haluatko tapahtumasi näkyvän täällä? Ilmoita se meille Ota yhteyttä -sivun kautta, olipa tilaisuus Suodenniemi-Seuran järjestämä tai ei.

AjankohtaTapahtumaLisätiedotIlmoittautuminen

su 26.8.2018
klo 10
Nälkävuosina kuolleiden muistomerkin paljastustilaisuus

Aluksi Jouni Pihlajamaan Suodenniemen kirkossa toimittama messu, jonka jälkeen 150 vuotta sitten nälkävuosina kuolleiden muistomerkin paljastustilaisuus ylähautausmaalle. Laskemme kukat myös Suodenniemen ensimmäisen papin David Skogmanin haudalle, joka menehtyi nälkävuosien aikana vuonna 1867 vain 27 vuoden ikäisenä.

Seurakuntatalolle on Suodenniemi-Seura järjestänyt nälkävuosien hengessä vietettävän juhlan, joka alkaa kahvitarjoilulla. Juhlassa kuulemme enemmän Suodenniemeä kohdanneista nälkävuosista ja Suodenniemen Souvareiden esittämää musiikkia. Tilaisuuden teeman mukaisesti halukkaat voivat pukeutua vanhanajan suruasuun.

Ei.

Tervetuloa mukaan!