Kysy, keskustele, kaupittele!

« aihelistaan

Kesä saapui järvimaisemiin.


 • nimimerkki

  "Hartsa" Hakala, tori-isäntä.

  8.6.2017 klo 14:19
  Joko se kesä lopultakin saapui. Kyllä saapui ja aikakin jo oli. Kylmää oli kevätpuoli ja sateetonta.
  Kylmää oli alkukesä ja myöskin sateetonta. Kylvöt tehtiin ja toivottiin sadetta. Varmasti moni isäntä jopa risti kätensä pellonlaidalla, pyytäen lämpöä sekä rauhallista sadetta, jotta oraat saataisiin kasvuun. Sadetta saatiin ja on saatu sopivasti. Ei onneksemme rankkasateita jotka tekisivät tuhoa. Halla ei ilmeisestikään tuhonnut herkässä kukassa olevia hentoja kukintoja. Luonnon antimet on näin ollen turvattu.
  Luoja antaa kasvun ja antaa sadon. Viljelijät tekevät osansa tässä yhteistyössä, sulassa sovussa Luojan,
  luonnon sekä ihmisen välillä.
  Järvirikkaan Suodenniemenkin kauniit maisemat viherjöivät, kukat kukkivat ja lintujen valtava, moninainen konsertti hiljentää kuulijakunnan. Jospa kuin lintunen päiväni myös, kiittäen alkaa mä voisin. Olisi hyvä joskus hiljentyä, pysähtyä katsomaan kaikkea kaunista , mitä ympärillämme on.
  Tervetuloa kaikki runsaslukuiset mökkiläiset, vierainenne, nauttimaan Suodenniemen kauniista luonnosta. Sen palveluista ja erilaisista tapahtumista. Suodenniemi-viikko 1.-9. heinäkuuta on jälleen erilaisia tapahtumia tulvillaan. Lauantai-tori tapaamispaikkana, odottaa juuri teitä. Ensimmäinen virallinen toripäivä on 10.6 ja siitä alkaen, juhannus poislukien. Toimin kolmatta kesää tori-isäntänä, syystä etten ole kunnolla hommaani oppinut ja hoitanut. Tulkaa rohkeasti koputtamaan olkapäälle ja kertomaan toiveita sekä uusia ideoita. Otan niitä mielelläni vastaan.
  Tori-isännän saattaa joskus tavoittaa numerosta 040 3243924. Puhelin ei aina ole matkassani koska koitan parhaan kykyni mukaan päästä moisesta keksinnöstä eroon. Olen niitä, jotka kaipaavat vanhoja hyviä aikoja, jolloin ei puhelin häirinnyt ja asiat ehdittiin hoitaa, kun otettiin vähän enemmän aikaa.
  Suotuisia ilmoja odotellessa mennään näillä. Hymyillään kun tavataan. Hartsa
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kesä saapui järvimaisemiin.

Tälle keskustelupalstalle kirjoitetut viestit julkaistaan palstalla vasta ylläpitäjän hyväksymisen jälkeen.